Онлайн бизнес за начинаещи - Увод

Всеки от нас се стреми да спечели достатъчно пари, за да живее както иска. Всеки мечтае да е богат и заможен, да е красив и с прекрасно семейство. А сега ако Ви кажа, че всичко е възможно?

В следващите няколко мои статии ще прочете някои интересни и не толкова интересни неща за света на пари и за живота. Прилика с действителни лица и събитя ще се постарая да избягвам, защото за мен най-добрият пример е този – човек да се учи стъпка по стъпка към успеха!

Ще липсват сложни икономически термини. Ще прочете такива неща, че сами да можете да ги интерпретирате и възприемите както Ви е удобно. Всеобщо възприето е, че пари при пари отиват или бизнес само с пари се прави. Колко често сте чували „Ти ми дай на мене еди си колко пари, аз сам ще се оправя”?! Сигурно доста често ако не и самите Вие да сте го казвали... спокойно всеки го е правил включително и аз самият.

В света на финансите има 2 лоши неща – да нямаш пари или да имаш, но да не знаеш какво да ги правиш. Първото безпорно може би са го изпитвали голяма част от хората по света, а второто е по-лошо за мен, защото това означава, че нямаш стимул за развитие, няма я тръпката от живота. Ако човек смята, че всичко е постигнал и не знае къде да изхарчи парите си... за мен това е равнозначно на изгубване желанието за живот.

Та стига предистория или въведение – както искате така го възприемайте. В статиите ще прочетете за вадене на пари от Интернет. Не е невъзможно, а е напълно достижимо за голяма част от вас. Има доста хора, които вадят хляба си благодарение на това животно „Интернет”. В следващите публикации ще прочете за методите, по които можете да печелите.

Няма да прочетете за конкретни приоми, а самия начин. Така, че ако искате и вие да вадите пари от Интернет, то трябва да се постараете, поучите и да работите също. Всеки си мечтае да е на плажа с коктейл в ръка и да не работи, но малко го успяват. Благодарение на Интернет бизнеса, вие можете да го направите, защото той работи за вас 24/7, 365 дни в годината.

Въпреки всичко ще имате компютър или смарт телефон до вас дори и да сте на плажа, защото бизнес без контрол умира бързо.

Автор: Атанас Димитров Шивиков