Napred.BG – българска търсачка и начална страница

Napred.BG е проект на български SEO специалисти, предназначен да се превърне в удобна начална страница и полезна търсачка, съчетавайки възможностите на Google със собствените си подобрения.

Napred.BG

Започвайки с предимствата на Napred.BG няма как да не се наблегне на факта, че тя директно пренасочва своите потребители към заявените от тях сайтове, когато търсенията са достатъчно ясни, например "abv.bg" или "twitter". Това пести много време, защото 35% от всички онлайн търсения са именно с цел влизане в даден сайт.

За всички останали най-често срещани думи и фрази у нас Napred.BG разполага със собствени страници с резултати, които са подбрани и описани на ръка, а не чрез алгоритъм (както Google), който често допуска грешки или неточности.

Така ако вие напишете "филми" ще попаднете в страницата http://napred.bg/filmi.html, която е направена от хора за хора. За още по-широко търсене може да търсите директно в над 15 най-популярни сайта, директно чрез Napred.BG.

Нещата се ускоряват още повече и благодарение на облака от вашите търсения, който държи най-често посещаваните ви сайтове само на един клик разстояние, без да ви се налага да ги пишете ежедневно.

Както споменахме в началото, Napred.BG съчетава всички тези свои предимства, с хардуерните мощности на Google. Така ако потърсите нещо, за което в българската търсачка няма ръчно правило, например "лаптоп с издръжлива батерия", просто ще попаднете в съответните резултати на Google.BG.

Така на практика нищо не губите от използването на българската търсачка, но напротив - улеснявате и оптимизирате своето търсене в Интернет. Уверете се сами на http://napred.bg/