Вижте актуалните цени в магазини Метро

Ако сте търговец и имате нужда от свежа ценова информация за магазини Метро, то значи трябва да се снабдите с двуседмичните каталози, които търговската верига предоставя безплатно за вас. На четиринадесет дни всеки Четвъртък вие ще може да получавате нова брошура с описаните стоки от различно естество.

Метро

Разгледайте хранителни продукти, техника, дрехи и други като изтеглите каталог на Метро или направите съответния абонамент за хартиен носител, който ще дойде на желания от вас адрес. Избирайки втория вариант вие ще имате нон-стоп достъп до всеки нов артикул предложен с едноименната марка на популярната търговска верига.

Нещо повече. Избирайки безплатен каталог от Метро вие ще научавате за всички актуални намаления на магазина и час по-скоро ще може да се снабдите с нови стоки за персоналния ви бизнес или домашните ви нужди. Какво по-хубаво от това да бъде информирани и то на време.

Каталозите на магазини Метро се правят на рециклирана хартия те дават пълна информация на клиентите като в тях присъстват снимки на всички предложени стоки. Освен фотоси на продуктите вие ще получите детайлно описание плюс цена за всеки артикул.

При абонамента за каталог вие ще го получите на адреса за кореспонденция, който сте предоставили бил той с местонахождение вашия дом или офис. Всичко е измислено така, че да ви бъде удобно и да сте в течение на случващото се в любимия ви магазин.

В края на статията...

Магазини Метро България имат голяма история зад гърба си и тя е свързана с лоялност и добро отношение към професионалните клиенти на веригата. Точно в духа на професионализма предоставям и начина за преглед на цени и продукти онлайн или чрез директна доставка на каталози.

Вярвам, че мога да ви бъда полезен и ви пожелавам успехи, които да дойдат благодарение на офертите от Метро България – Кеш енд Кери. До нови срещи и всичко най-добро.