Добре дошли в хипермаркет Карфур

Френската група Carrefour е една от най-бързо развилите се в търговията на едро. Тя има филиали в двадесет и пет държави а днес вече и в България. Първото нещо, което ще чуете от персонала на магазина е именно „Добре дошли в Карфур” като от този момент нататък ще може да се впуснете в избор на стоки.

Карфур

Голямото разнообразие продукти е онова, което прави от Карфур един от най-желаните магазини. Собствениците държат на качеството и всичко се гледа под лупа. Във веригата няма да срещнете стари храни, напитки с лошо качество или повредени уреди. Всичко минава през специални тестове и се продава с необходимите гаранции.

Освен до тук изнесените факти клиентите могат да пазаруват стоки с големи намаления, които може да видят в безплатния каталог на хипермаркета. Освен онлайн вие може да получите и брошура на Carrefour директно във вашата пощенска кутия там където живеете.

Дълго може да се говори и за изключителния професионализъм на персонал работещ в Carrefour. На ваше разположение има консултанти, към които може да задавате въпроси по повод предлаганите в хипермаркета продукти. Ще получите любезен и задоволителен отговор, който ще ви ориентира при направата на избор.

Всички нови игри, лотарии, промоции и прочие ще виждате във всеки новоиздаден Карфур каталог. Така вие ще знаете по всяко време колко пари да отделите и кога да посетите търговската верига. Очаква се магазините да увеличат както в столицата София, така и в много други български градове.

В заключение

Оставям ви да изберете дали да посетите хипермаркет Карфур България като ви уверявам, че ако посетите това място веднъж ще останете негови верни привърженици за години напред. Carrefour доказва, че е верига на световно равнище и е конкурент за най-добрия хипермаркет създаван у нас. Споделете и вашето мнение като отидете на пазар в Карфур.