5 интересни факта за магазини Кауфланд

Кауфланд България стартира през 2006 г. когато големите хипермаркети в България все още бяха едно добро пожелание. Истината е, че от както се появи немския хипермаркет много хора започнаха да пазаруват активно макар и във времена на криза и безпаричие.

Кауфланд

Към актуалния момент Кауфланд предлага над 30 000 различни продукта, което го прави един от най-добрите магазини в страната изобщо. Днес ще напиша пет интересни факта за търговската верига, които вероятно ще допринесат за по-големия интерес към нея и стоките ѝ.

  1. Кауфланд предлага промоции от 30 до 50% всяка седмица. Продуктите, които може да купите с намаление може да видите в безплатен каталог.
  2. Хипермаркетът има аптека, предлага козметика, стоки за еднократна употреба, храни, напитки, дрехи и обувки, вътрешна фурна, плод и зеленчук и дори цял сектор за вестници и списания.
  3. В определени дни Кауфланд дава на клиентите редили се повече от десет минути на опашка, един български лев.
  4. В магазина може да изпробвате нарязани меса (филета, луканки, салам) напълно безплатно.
  5. По всяко време може да направите рекламация на дадена стока и да получите парите си обратно.

От изнесените тук пет факта за Кауфланд стават ясни няколко неща. Първото е, че този хипермаркет дава изключителни промоции за продуктите си, които може да намерите в каталог Кауфланд и второ, че получавате чудесно обслужване от дисциплинирани служители.

Това по моя, а вярвам и по ваша преценка са изключително важни неща за всяка уважаваща себе си търговска верига у нас. Горещо препоръчвам този магазин заради богатата гама артикули, немската прецизност и топ цените, които няма как да оспоря.

Не трябва да се пренебрегва и истината, че Кауфланд е единствения магазин в България, който успя да привлече толкова много клиенти за минимален период от време. Тепърва ще се следи развитието му в бъдеще, но почти сигурно е, че ще има голям успех.