Как видях Техномаркет отвътре?

Аз съм един обикновен българин, който реши да напише впечатленията си за известната търговска верига Техномаркет. Тези от вас, които смятат да прочетат следващите редове трябва да знаят, че съм изключително позитивно настроен заради добрите промоции и възможности, които магазина ми предложи и вероятно статията ми може да звучи като поредния рекламен трик.

Техномаркет

Аз съм Христо Георгиев и се занимавам с програмиране и Linux системи. Обичам да посещавам магазини за компютри и компютърни аксесоари тъй като там си набавям всичко необходимо за работата ми. Така се случи и при първото ми съприкосновение с Техномаркет намиращ се на булевард Рожен 31 в София.

Първоначално изтеглих каталог на Техномаркет, където бяха представени всички актуални предложения на веригата. Веднага в полезрението ми влезнаха няколко доста добри ноутбука и най-вече един таблет, който нямаше как да не купя заради страхотната отстъпка.

Изпълних заканата си и си напазарувах от огромния и чудесно подреден магазин за техника. Това, което държа да отбележа обаче е свързано с обслужването. Всеки, който посети този търговски обект ще усети как още от прекрачването на входа му се предлага помощ и разяснения за всичко, което го касае. В случай, че не искате съдействие е достатъчно да кимнете с глава.

Наистина съм много доволен от нежния подход на момичетата и момчетата работещи в магазина. Освен тях другото нещо, което определено се набива на очи е високата хигиена и поддържането на продуктите. Всичко блести и определено хваща окото.

За финал

След направените от мен покупки, за които няма да влизам в детайли се абонирах за каталог Техномаркет през Интернет и съм особено щастлив от факта, че го получавам редовно на посочения от мен адрес. Мога още много да говоря за моята визита в хипермаркета за електроника но ще оставя на вас да прецените дали топ промоциите и гамата от продукти заслужават внимание или не.