Квалитетно обслужване в Лидл

Една от най-добрите страни на хипермаркети Лидл е обслужването. Още от самото ви влизане в магазина ще усетите любезното отношение на консултантите, които може да питате за всичко свързано със стоките, промоциите и магазина. Усмихнатите момчета и момичета ще ви дадат точна информация и вие ще останете доволни. Разбира се това е само началото.

Лидл

Как видяхме Лидл отвътре?

Персоналът на Лидл е обучен да работи бързо. Поради атрактивните промоции на стоките, които може да видите в новия безплатен каталог на Лидл, доста често магазина се пълни с хора. Слава богу поне 4 каси работят неуморно, за да обслужват желаещите клиенти.

По отношение на проблемите с хранителни и битови стоки те се решават бързо и безпроблемно. Ако искате да върнете хранителен продукт е достатъчно да покажете касова бележка с актуалната дата на покупката. При нехранителните стоки имате право да направите рекламация до един месец като и в този случаи се показва касов бон.

Помощ при намиране на продукти

Ако например не откривате продукт на промоция, който е описан в каталог Лидл, то можете да се обърнете към персонала облечен в синьо-жълти дрехи с марката на магазина. Така вие ще разберете дали артикулът е в наличност или ако не кога може да бъде намерен отново.

Вежливостта и услужливостта на персонала в магазин Лидл е над всичко и тази статия е посветена именно на работниците. Хипермаркетът носи духа на пословичната германска дисциплина и точност. Това ще усетите и вие ако поискате да пазарувате именно на това място, което горещо препоръчваме.

В обобщение

За всички, които все още не са се добрали до големите отстъпки и разнообразието от продукти в Лидл, могат да го направят днес защото ще намерят още по-интересни и полезни артикули. Пазарувайте спокойно и разчитайте на перфектно подготвения персонал, който ще ви предостави квалитетно обслужване. Пожелавам ви много приятни емоции в магазина.