Експерт на Google идва за AdWords семинар в София

В текущата публикация ще Ви запознаем с една уникална личност, а именно Norbert Simionescu, когото ще имаме възможността да слушаме на семинара за Google AdWords, организиран от Interactive Share на 3-ти април в София.

Norbert Simionescu, член на екипа Google Румъния, ще изнесе лекция на предстоящия семинар "Ефективната реклама в Google AdWords™". Той ще разкаже за силата на търсенето и инструментите на Google, с които да достигнем до клиентите и да разберем техните нужди.

Рекламата в Google се доказва като един от най-ефективните канали за популяризация на бизнеса онлайн. В България вече много хора вече са уверили в това, други тепърва проучват възможностите.

Организаторите от дигитална агенция Interactive Share са осигурили още 4-ма експерти в рекламната платформа на Google. Станислав, Александър, Георги и Ясен ще ви запознаят в детайли с възможностите и ефективността на рекламата в Google.

Събитието и първо по рода си в България и се радва на огромен интерес. Ще се проведе на 3-ти април 2012г. в конферентната зала на СТЦ Интерпред, гр. София.

Семинарът е подходящ е за всички специалисти работещи в сферата на рекламата като цяло и особено за тези занимаващи се с дигитален маркетинг.

Присъствие на семинара се осигурява с регистрация и заплатена такса от 190 лева. Последен шанс да се регистрирате с -20% намаление или само за 152 лева e използване на купон: 0203 Местата за събитието са ограничени, затова побързайте и се регистрирайте!

Организаторът дава възможност за плащане по банков път, epay, както и директно с кредитна или дебитна карта. Събитието обещава да бъде много интересно, практично и полезно!

За повече информация посетете: interactive-seminars.com