Семинар: Как да печелим повече от своя уебсайт

Привет,

В желанието си да сме полезни ви представяме новият семинар на Interactive- Seminars „Как да печелим повече от своя уебсайт?“.

Ще научите отговорите на много интересни и съществени въпроси:

  • Как да управлявате рекламните площадки на сайта си?
  • Как да бъдете ефективни издатели в Google AdSense?
  • Как да оптимизирате доходите от реклама?
  • Как да намерите рекламодатели за сайта си?
  • Как да използвате оптимално афилиейт програми и CPC?

Уважавани специалисти в областта ще са лектори на семинара - Иван Иванчев (EasyAds), Камен Янкулов (Prodavalnik.com), Христо Атанасов (WeKnowHow.bg).

Любопитна част от събитието ще е панелна дискусия с едни от най-известните издатели в България - Драгомир Григоров (Investor.bg), Ирина Поррузиан (Net.info), Владимир Жеглов (Dir.bg) и други.

Ще се запознаете и с много примери и практики от Калин Карабойчев (Kaldata.bg), Галя Тодорова (Bgmaps.com), Велина Димитрова (Sanoma.bg).

Специалният гост ще е от Google AdSense Ирландия и ще има директно включване от Дъблин с Cemal Buyukgokcesu.

Лекциите са подходящи за блогъри, собственици на директории и портали, онлайн предприемачи, издатели на новини, всички създаващи Интернет съдържание.

Както споменахме в началото, семинарът се организира от Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share и ще се проведе на 21.02.2013 г. в зала София на Интерпред.

Цената е 140 лв (с ДДС) като до 14.02 имате възможност да се регистрирате с отстъпка от -25% (цена след отстъпка 105 лв). Местата са ограничени и билетите свършват бързо!

Повече информация открийте на сайта на семинара: interactive-seminars.com