Достигнете до нови клиенти с Google AdWords

Надяваме се, че отчетите Ви от Анализ Ви дават ценна практическа информация за начина, по който хората намират уебсайта Ви и се ангажират с него. Ако искате да стимулирате повече трафик за сайта си, Google AdWords може да е точно онова, което Вие и потенциалните Ви клиенти търсите.

Google AdWords

С наученото за сайта си с помощта на Google Анализ сте в идеално положение да постигнете успех с AdWords. Бихте могли да показвате реклами, които помагат за насочването на повече подходящи възможни клиенти направо към страниците в уебсайта, които Ви носят най-голям успех. Или обмислете дали да не показвате реклами за ключовите думи, които дават добър ефект, но не се показват в челните позиции на резултатите от търсенето с Google.

Защо да рекламирате?

  • Рекламите в AdWords карат хората да Ви забележат. Рекламите в AdWords се персонализират лесно и могат по всяко време да се редактират така, че да отговарят на търсенето. Популяризирайте уменията си, тазседмичната специална оферта или най-новия си продукт.
  • Мощно насочване. Рекламирайте на местно или регионално ниво или по целия свят. Или може би според мобилното устройство или демографските показатели на целевата Ви аудитория – всичко зависи от Вас.
  • Измерими резултати. AdWords се интегрира безпроблемно с Анализ, така че можете да видите и да получите отчети за въздействието на рекламната си кампания и за възвръщаемостта на инвестициите си.