Как да печелим пари от Интернет

В Интернет има много хора, които ви представят бързи начини за забогатяване. Те ви убеждават, че печеленето на пари и ставането милионер са едва ли не детска игра. Сами се досещате, може би, че голям процент от тези така наречени "Методи за печалба" са пълна измама (scam). Никой няма да ви даде пари, за да гледате toolbar-a на Spedia, Cashfiesta или за кликане по mail рекламите на DonkeyMail.

пари от Интернет

Гореизказаното съвсем не значи, че методи за печалба в мрежата няма. Напротив има такива и това са: Affilate мрежите, Google Adsense, Продажба на рекламни карета, работа като Freelancer и още няколко по низко доходни начина.

Тук няма да ви обяснявам как да печелите чрез горепосочените статии, нито пък ще ви убеждавам, че парите падат от небето. Още по-малко - вие няма да сте милионер след прочитането на статията. Няма да карате Бентли, няма да носите Rolex, но ще можете да си закупите домейн и хостинг и да направите една добра рекламна кампания на сайта си, което е предпоставка за по сериозна печалба. По-лесно е, отколкото да работите като хамали, нали?

Нали знаете как Рокфелер е забогатял - Купил една ябълка, продал я, с парите купил две, после 3, после починала леля му и му завещала няколко милиона. Ако лелите ви не са милионерки, то методът "От малко към много" е вашето решение за печелене на пари.