Ипотпал и участието на нашия SEO отбор

Последните дни доста усилено се говори в българското Интернет пространство за едно SEO състезание (ипотпал), в което участие ще вземе български екип. Да, това е факт. Оптимизаторите от България се подкрепяме, а не се държим за гушата и караме за клиенти, както повече от вас може да си мислят.

Време беше българските SEO оптимизатори да покажат на какво са способни и да излезем на международната сцена. Състезанието е оптимизация за ключовите думи ипотпал и се организира от seo.samo.bg. Наградният фонд е 3000 лева за първо място за ипотпал. Скромна сума за стандарта на SEO оптимизаторите, но все пак :)

Екипът ни реши да се включи в това SEO състезание, като направи собствен блог за ипотпал - ипотпал.blogspot.com. Както каза вече някои колеги, ако спечелим наградата, ще идем да се почерпим сериозно за тяхно здраве. Имаме опит с предлагането на SEO услуги, така че ще се тестваме и в такава среда.

Както гледам, конкуренцията не е от най-сериозните. Вече е 170-ти ден на състезанието, а ипотпал.blogspot.com е на шесто място в класирането. Ние от Azort.com пуснахме снощи нашият ипотпал блог - сателит, а вече сме на 4-та страница. Остава да го връзката от нашите проекти, където сме партньори и да видим какво ще стане.

А каква е идеята - идеята е всеки да си направи свой ипотпал сайт/блог. Няма да се записваме за участие в състезанието, като впоследствие всеки ще пренасочи или линкне сайта си към основния, с който участваме.

Толкова за сега, очаквайте още информация много скоро :)

"Съединението прави силата" е лозунгът, който движи Българският SEO отбор към победата! Напред оптимизатори, юнаци!