Оригинални зимни палта от Alexandra Italy

Фирмата за дамска мода Alexandra Italy е създадена през далечната 1979 година и от тогава, предлага модерни и удобни дрехи за нежния пол. Днес българките могат да поръчат страхотни модели блузи, дънки, панталони, якета, палта и други благодарение на онлайн магазина предлагащ стотици апетитни модели за изтънчения вкус на уважаващата себе си жена.

Зима

С настъпването на студеното време Alexandra Italy пусна зимната си колекция включваща якета и палта с 50% отстъпка. Само сега дамите могат да купят топли и красиви дрехи на супер цени като повече подробности може да откриете, ако отворите сайта на фирмата.

Електронният магазин на италианската компания за женска мода ще ви предложи комфорт при пазаруване на зимни якета, палта, панталони, рокли или други видове облекла. От вас се изисква да разгледате моделите и да прибавите във виртуалната кошница избраните стоки.

Новите дамски якета са съобразени със съвременните модни изисквания като вие ще получите богатство от цветове и материи, които да подхождат на стила ви. Зимната колекция е изчистена и максимално елегантна, така както подобава за всяка истинска дама.

Удобството да закупите зимни палта Alexandra от вкъщи ще ви спести главоболието от безкрайни разходки по заледените Софийски улици и лутате из снежните преспи на големия град. Избраното от вас топло и красиво яке ще бъде доставено до три дни на посочен от вас адрес.

Нежната половина има и още един повод за радост, а именно фактът, че при поръчки на дрехи над 100 лева доставката е абсолютно безплатна, както ще се уверите, ако посетите онлайн магазина на известната италианска фирма за дамски облекла. Идват коледните и новогодишни празници, през които имате право да поглезите самочувствието си с нова премяна.

Така можем да обобщим, че с онлайн магазина на Alexandra вие ще получите повече топлина през зимата идваща от оригиналните якета с познатата на цяла Европа марка.

Подобни публикации: