Асфалтополагач Sumitomo HA60C-7CE

Пишейки за пътностроителна техника непременно трябва да споменем машината за асфалт Sumitomo модел HA60C-7CE, която е нова в популярната серия асфалтополагачи.

Кратък поглед към техническите характеристики

Максималната ширина за полагане е 2.3~6.0 м. при мощ от 81 kW. Работното тегло на представената тук машина е 13.670 килограма. Тези стандартни технически характеристики плюс цената и допълнителните екстри вложени в асфалтополагача го правят един от най-желаните на пазара днес.

Модерният му дизайн съчетаващ разчупена визия и удобство за управляващия издигат Sumitomo HA60C-7CE до нивото на най-добрите верижни машини за полагане на асфалт в целия свят. Асфалтовата машина използва двигател Isuzu A1-4JJ1X с капацитет 89.2/2200 kW/min1.

Конвейрната система е хидравлична и режима на работа с машината е максимално облекчен поради завишените му технически пособия, които дават възможност на управляващия да манипулира с асфалтополагача обект на днешната ни статия. Разбира се, вие може да видите и демо версия на продукта в Интернет пространството, както и да изтеглите подробен документ относно техническата страна на машината.

Още за асфалтополагача на Sumitomo

HA60C-7CE е сред последните модели асфалтови машини произведени от компанията Sumitomo. В момента той бива представен и на българските потребители, които могат да го видят в шоурума на компанията намиращ се в град София.

Това е една един чудесен продукт при пътностроителните машини, които определено заслужава вниманието на хората занимаващи се със строителство и инфраструктура у нас. Цената му е прилична и смятаме, че инвестицията може да бъде възвърната за максимално кратък период.

Изискванията относно безопасността на работа, перфектното изпълнение при кабината и техническите възможности на модела са безспорни и вие ще се уверите това още в първия си достъп до асфалтополагащата техника, за която пишем днес. Ако търсите още подробности относно HA60C-7CE разгледайте отзивите за продукта в мрежата.

Надяваме се, че сме били полезни и искрено ви желаем успехи в изграждането на пътни настилки.

Подобни публикации: