Наближава SEO конференция 2013

Четвъртата SEO Конференция 2013 започва на 22 март 2013 г. в Интер Експо Център - София и е посветена на оптимизацията за търсещи машини. Други акценти в нея ще бъдат SEM, социалните мрежи, Интернет маркетингът и рекламата.

Събитието представлява интерес за програмисти, уеб дизайнери, рекламисти, мениджъри, маркетинг и PR специалисти в компании, които работят за подобряване на присъствието на сайтовете в Интернет.

SEO конференция 2013

Тазгодишното издание на конференцията ще бъде от жизненоважно значение за всички SEO оптимизатори, защото след прословутите ПАНДА и ПИНГВИН ъпдейти през миналата година оптимизирането на уеб сайтове стана нелека задача.

Конференцията ще продължи през целия ден и включва 3 потока с 18 лекции по 60 минути. Всяка тема ще бъде изчерпателно представена и възникналите въпроси върху нея ще намерят отговор. Последните тенденции в бранша ще бъдат подробно анализирани с цел участниците да получат практически знания как по-успешно да се позиционират сайтовете им в големите търсачки.

Организатори са SEOM.bg, Cloxy и searchengines.bg. Генерален спонсор e SuperHosting.bg.

Освен да чуете изявени SEO професионалисти, ще можете да получите безплатен одит и мини анализ на сайт. Една от най-важните ползи е, че специалисти по качество на търсенето от Google ще ви дадат практически съвети кое и как да се оптимизира, за да стане вашият сайт по-дружелюбен за Google.

В края на програмата има Кръгла маса, на която ще се обсъждат особеностите на оптимизацията и маркетинга за търсачки. Събитието ще завърши с допълнителни въпроси към лекторите.

Един от лекторите в Четвъртата SEO конференция 2013 е Николай Яровой. Той е създателят на софтуера Yazzle, познат като широко използван инструмент за SEO у нас.

Гостува като лектор и Мария Моева, служител на Google от 2008 г. Темата на нейната лекция е: "Google – подобряване на алгоритмите за качеството на резултатите при търсене". Като част от екипите за качество на търсенето (Search Quality) и Webmaster Trends Analysts, Моева работи директно с екипите Webmaster Tools, Sitemaps и Search Quality, както и с уеб мастъри и собственици на сайтове предимно от руски форуми.

Сред другите лектори е собственикът на SEOM - Огнян Младенов, който е водещ лектор на всички значими IT събития в страната. Той пръв дава идеята в България да се постави началото на традиция за провеждане на специализирана конференция за оптимизация на търсещи машини.

Всички лектори са широко познати като едни от най-добрите SEO експерти, специалисти по Интернет маркетинг и контекстуална реклама: Банко Стоянов, Геннадий Воробьов, Майк Рам, Димитър Димитров, Лили Грозева, Борислав Арапчев, Васил Тошков, Евгени Йорданов, Иво Апостолов, Иво Илиев, Калин Василев, Любомир Любомиров, Христо Атанасов и Станислав Димитров.

По традиция и това издание се радва на огромен интерес от страна на желаещите да си направят ранна регистрация. Всички пуснати за продажба билети за SEO Конференция 2013 са изчерпани.

Последен шанс да станете участник на SEO конференция 2013 при това БЕЗПЛАТНО имате до 13 февруари. Получавате тази възможност от генералния спонсор СуперХостинг с решението му да предостави своите билети на клиентите си. Как да спечелите безплатен билет за SEO конференция 2013 проверете на blog.superhosting.bg.

Подобни публикации: