Семинар: Продавай повече онлайн!

За последните няколко години онлайн магазините, както и продажбите по Интернет у нас, регистрират огромен ръст. Обемът на поръчките онлайн расте и вече почти всичко може да бъде закупено по Интернет. Това означава, че пазарът в България вече е готов да последва световните тенденции и еволюцията на пазаруването.

Семинар: Продавай повече онлайн!

Във връзка с нарастващия дял на онлайн търговията, Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share, организира семинар на тема „Продавай повече онлайн!“. Семинарът ще бъде насочен към всички предприемачи, които имат или искат да създадат и управляват успешен и работещ онлайн магазин. Участниците в семинара ще имат възможността да научат много успешни практики и техники за създаване и управление на онлайн магазин.

Лектори ще бъдат доказани експерти в бранша. Ето някои от тях – Димитър Димитров и Стефан Чобанов - Stenik, Георги Маринов – изпълнителен директор на e-Pay, Любомир Русанов – основател на Superhosting.bg, Димитър Димитров – Мирчев Идеас ЕООД, Рафи Шахугян – Студио Модерна, Михайл-Ернесто Михайлов – slowcooker.bg, Иван Димитров – Digital Division, Павел Пенчев – Еконт Експрес ООД, Лили Грозева- SEO експерт, Христо Радичев – MediaPost Hit Mail.

От тях ще може да научите много за това как да рекламирате своя онлайн магазин, кое е полезното съдържание, каква онлайн платформа да изберете, как да задържите клиентите на сайта и най-важното как да продавате повече онлайн. Семинарът ще се проведе на 11.04.2013 в СТЦ Интерпред. Като партньори на събитието ви даваме 30% отстъпка от основната цена - 140лв., с промо код CLOXY. Цена след отстъпка – 98лв.

Създайте успешен онлайн магазин, за да достигнете до повече клиенти! Продавайте повече онлайн! Регистрирайте се сега!.

Подобни публикации: