Работа в неделя

МРАЗЯ ДА РАБОТЯ В НЕДЕЛЯ. Още повече тази неделя. Днес беше гаден ден поне за мен със събуждането си знаех, че днес нещо няма да е наред и то защото бях събуден от лая на комшийското куче, което ако продължава да лае в 5 часа сутринта ще спре да лая завинаги.

Та да се върнем на деня ми след като се мотах час и половина пред компютъра рано сутрин. Мама и Тати решиха, че е време да станат към 8, но явно и те не бяха нещо на кеф, защото нещо почнахме да се караме. След това излязоха на верандата да пият кафе а аз трябваше да закусвам сам, едно от нещата, който мразя много силно е да се храня сам, което допринесе до гадното ми настроение през деня.

Като капак трябваше да отидем в Apronecs, за да правим ревизия на склада. УЖАС!!! Представете си само стая 3 на 4 метра едно радио, което хваща само умразното ми радио Дарик, и милиони електронни елементи, който ти се губят из пръстите, а ти се опитваш да ги преброиш точно.

И като капак на нещастният ми ден в момента гледам Влюбеният Шекспир по Бтв филм, който съм гледал три пъти и не можех да разбера какво му е интересното.

Поне утрешният ден се очертава интересен на обяд като закарам Майка на вилата ще ходя да играя боулинг жалко само, че трябва да карам чак до Велико Търново за да поиграя.

Подобни публикации: