Проект "Баня"

Местим се (аз, жената и бъдещото на родът ми… хехе...) в нова кутийка. Малко по-голяма. Да има място наследника да “извършва геройски бели”…

Майстори… Майсторят… Измайсторяват… Все същия хал, с много малки изключения. Странно е, че не искат (дори и не се пробват) да опровергаят вицовете и насмешките по техен адрес.

Проект Баня

Не им се мъча. Изхвърлям ги един по един и викам следващия.

Текущия проблем е с банята.

Първият “майстор” изхвърча (ако попаднете на плочкаджия наричащ се Сашо и мязащ на мангал… Колкото и да Ви се стори стабилен – директно го изнесете).

Уговорих следващите.

Ако някой Ви каже, че майстор се котка и чака един месец – посмейте му се – яко се е прецакал. С лопата да ги ринеш. Може месец да ти отнеме да отсееш правилните, но не и да седиш и да чакаш майстор. Сутринта му звъня – вечерта е в къщи (яка конкуренция).

Та… На текущия проблем с банята… Колкото и да обяснявам – все се притеснявам, че няма да ми направят идеята както искам.. та седнах и си я нарисувах… :о)

  • Какво се вижда като отвориш вратата?
  • Какво се вижда като погледнеш на дясно?
  • Какво се вижда като погледнеш на ляво?

Ей сега, ако ми объркат нещо…

Има още скици на всяка стена отделно. Напречен разрез гледано от горе. Скица на пода и т.н. Пълни размер на стените, на всяка плочка, на фризовете, на…

“Майсторе, майсторе”… сега да ги видя тез, колко време ще откарат… :о)

Подобни публикации: