Пазаруване от Интернет на мъжки дрехи

Реших да си купя от Интернет някаква дреха. Причините да го направя бяха две: Първата беше, че исках да си харесам някаква дреха и след това да си я поръчам, без да прекарам 4-5 часа в обикаляне по магазините. Втората причина беше, че исках да видя какво е да пазаруваш онлайн. В доста блогове съм чел за онлайн пазаруването, за опасностите, което крие той и т.н., затова имах голямо желание да проверя как стоят нещата в България.

Най-напред, започнах с търсене в Google. Там попаднах на онлайн магазин за мъжки дрехи. Погледът ми беше привлечен от бутона “Тениски“. Кликнах на него и той ме отведи в съответната категория.

От там веднага избрах размер и от екстрите - принт, и попаднах точно на това, което търсих. Разгледах всички, има доста голямо разнообразие от принтове, и то точно такива, които на мен ми харесват. Реших да си взема фланелка с надпис Just Do It Later. Поръчах си я, бяла на цвят фланелка:

Общо всичко струваше 13.79 лв., което включва продукт (13.79 лв.), и доставка (0 лв.) - само този декември доставката до офис на куриерите, с които работят, е безплатна, а цените са с включен ДДС 20%. Цените са в рамките на нормалното. Направих поръчката на 02.12.2016 в 14:05 и ми беше доставена, днес на 05.12.2016 в 13 часа. Щеше да стане и по-рано, ако не бяха почивните дни, куриера почива през събота и неделя.

Всичко беше много удобно: петък следобед я поръчах, петък следобед ми се обадиха, за да потвърдя поръчката и днес в понеделник ми се обадиха по телефона, че е в офисът на куриера и чакат някой да дойде да приеме поръчката. Естествено побързах, беше едно много отзивчиво момче, на което платих и ми даде тениската. До тук добре, отнесох я вкъщи, за да я премеря и да видя в какво състояние е, което също ме притесняваше, но и там нямаше никакъв проблем, сега вече остава само да я нося.

Изводът е, че може да си имате едно на ум за пазаруването онлайн.

Подобни публикации: