Кърти, чисти и Извозва!

Без предразсъдъци. Инсталирах Прозорци Виста Ултимейт (Сървайс Пак 1) преди няколко дни. Еми…хареса ми! Определено. Върви много бързо (направи ми впечатление самата инсталация, която протече за 20 минути), дори на не много новата ми вече машинка. Това, което много хора ги дразни на мен ми хареса - при опит за инсталиране на каквото и да е те пита “Сигурен ли си бе?!”. Е, не видях колко сигурно работи защитната стена, нито антивирусната, ‘щото не ги ползвам Майкрософтските.

Вярно, простих се с 16 Гиги място на харда, но пък за сметка на това се заринах с мултимедийни приложения. Единствените драйвери, които инсталирах бяха тези за звуковата карта и видеото. Еми върви. Не мога да кажа на черното бяло. И да…това е първия Прозорец, който наистина ми харесва.


Чух новия албум на Judas Priest. Страхотен е! На много места четох как не им харесвал на върлите металурзи, защото бил по-баладичен, мрачен, бавен, нямало писъци от Халфорд, бла-бла-бла. Мога само да кажа, че кърти, чисти и извозва! Мивки, фаянс…


На почитателите на тежък/силен метъл (heavy/power), препоръчвам да чуят Supreme Majesty. Шведи, които правят много готина музика.


Смятам скоро да се върна на Линукс, но заради пустите му игри не мога в момента. Не знам всъщност дали излезе новата версия на Xorg, но ще поразуча тези дни. Защото на тази, която беше допреди седмица, определено нямаше поддръжка на D3D, от nVidia-та ми, които чакат стабилната версия на сървъра, за да си пуснат драйвера.

Подобни публикации: