E.ON / E.OFF или поредно спиране на тока и един UPS

Тъкмо да се похваля преди има няма два дена, че не ми е спирал тока от месеци и днес E.OFF ми напомни за себе си. Имало е някаква авария, обаче времето, което нямаше ток в моя блок беше близо 3 часа. На такива екстри и благини като се замисля от комунизма не се бях радвал.

UPS-ът ми геройски предаде фронта на второто спиране на тока, което буквално го изкърти. Ето и хронологията на спиранията на енергоподаването към блока днес:

05:16 - 05:19 - UPS-ът ми издържа това първо спиране на тока 05:52 - 08:36 - UPS-а се опита да овладее положението, но след около 20 минути издъхна и си останах на изгрев слънце да си псувам, докато ми прегракна гърлото и реших да полегна.

За момент дори са съмнявах, че може бушнче нещо да е изгоряло и прегледах положението на таблото в коридора, но за радост всичко си беше наред.

Така ще става и зор няма да си дават да отстраняват бързо проблемите докато няма конкуренция. Време е европейската комисия да вземе мерки срещу монопола на трите компании в трите отделни части на Родината ни.

Подобни публикации: