Дистанционното Undo

Не съм алчен, но често съм си пожелавал да ми попадне ако не онова магическо дистанционно от Click, то поне едно малко магическо дистанционно с едно-единствено бутонче - Undo. Нещо като катализатор, мотиватор, Маската от едноименния филм ако щеш. Всичките му приложения е невъзможно да обхвана изцяло в един-единствен пост, но пък давам воля на лошото момче в себе си и ето ти възможни теоретични ситуации:

1 - Возя се в автобуса. Забелязвам поредната яка кака и без особени притеснения отивам до нея, хващам я и й льопвам една мазна френска, и накрая й захапвам нежно долната джука. А ако спонтанният ми прилив на нежност случайно не й допадне, тогава винаги има Undo :)

2 - Мастито BMW ми сече пътя, докато си пресичам кротко на "Зебра", като минава през локва, опръсква ме и 20 метра по-надолу спира. Отивам до него, и най-накрая задоволявам любопитството си, разбирайки най-накрая какво е да разбиеш автостъкло с ръка и след това, възползвайки се от момента на изненадата да вкараш една главичка в носа на собственика на колата, който е особено неприятен безврат копелдак. Ако по щастлива случайност мутрягата загуби равновесие и се строполи по гръб, хм, толкова по-добре - имам добрата възможност да го наритам я в ребрата, я в бъбреците, я на друго място... А след това - как какво? - Undo, естествено ;)

3 - На кого му трябва бънджи?! Скачам от покрива на произволен 16-17 етажен блок и малко преди плочките долу цъкам доволен Undo :D

4 - Влизам в кой да е mall, опасан под якето с бял пластилин с жици, имитиращ C4. На най-оживеното място отварям якето, хващам някоя лелка за заложник и започвам да крещя "Аллах Акбар!", а в ръката ми на сигурно се намира детонатора, (поправка, Undo-то). Представи си униженията, които биха изтърпели бедните нещастници от охраната, само и само да не "взривя" лелката. Но не се е случило - нали има Undo...

5 - Гледам тегленето на 6/49. Undo до предишния ден. Пускам фиш. Кеф. Половината ще ги дам за благотворителност, обещавам ;)

6 - Тест по френски. Пиша нещо, каквото и да е. Край на теста. Време за верните отговори. Време за Undo.

7 - За следващите две малко се извинявам, ама... Еякулирам. Undo. Undo. Пак Undo ;D

8 - Скъсан презерватив? Има Undo - няма проблеми :)

9 - Събирам се с компания на бира, картофки и футбол. Принципно не съм по футбола, но пък като свърши мача и ударя едно Undo на второто (за мен, първото за компанията) гледане, знаейки кое кога става ще съм като самият Бог - "Не, момчета, мисля че ще е червен картон", хихи ;)

10 - Нахлувам в парламента с тежка картечница в ръце и раница с патронни ленти на гръб и скромно повилнявам в стил "финалната сцена от Scarface". Много ще съм изкушен да не прибягна до Undo-то накрая, сигурен съм =]

Сигурен съм също, че можеш да измислиш още десетки примери, воден(а) от собствените си вълнения. Жалко само, че няма наяве такова нещице :( Ехх, но ако имаше... За всеки случай ще разгледам всичките дистанционни управления в Axeny. Може да изскочи отнякъде, никога не се знае :)

Подобни публикации: