Blockchain-базирани домейни

Текущата домейн система в Интернет е счупена. Домейните в нея се хакват, цензурират и отнемат все по-лесно с всеки изминал ден. Тя не позволява истинска сигурност при комуникациите. В резултат на което сме свидетели на безпрецедентно подслушване от правителства и конкуренти.

Но има решение и то се нарича Blockchain. Blockchain е технология, която се развива експоненциално и навлиза във все-повече сектори на живота и технологиите. Blockchain технологията позволява да се регистрират домейни, които да са напълно децентрализирани.

Тези домейни не могат да бъдат отнемани и цензурирани от правителства и организации. Не могат да бъдат хакнати или спрени. Те позволяват истински сигурна комуникация между тях и Интернет потребителите.

Всеки ден се появяват нови Blockchain вериги, които предлагат регистрация децентрализирани домейни в тях. Целта на сайта PeerName.com е да предложи бърза и лесна регистрация на домейни във всички тези вериги на добра цена. Те са първите, които пускат тази услуга на пазара.

Запазете името на вашия бранд от сега в различните вериги. Една от тях ще е следващият .com домейн, на който ще се основава целия Интернет. Въпросът не е дали, а кога ще се случи. А може и просто да заложите на веригата в която имате най-голямо доверие, че ще успее.

Подобни публикации: