Вrava.bg - чудесни идеи за продукти за сън

От днес реших да започна постоянна рубрика в моя блог – Ревю на сайтове. Добре е да се хвалят проектите, които ни правят впечатление и аз не искам да оставам назад. Ето и първият:

Brava.bg

Brava.bg е онлайн магазин за продукти за сън. Сайтът впечатлява модерната си визия, а така също и с промоциите, които предлага. За разлика от останалите онлайн магазини, Brava се развива в интересна ниша – продукти за сън, а именно – матраци, спално бельо, възглавници, аксесоари за матраци и т.н. Ето и бърз преглед на предлаганите продукти:

От матраците, които се предлагат, правят впечатление матраци Magniflex, матраци Tед, матраци Блян, матраци Dormeo, матраци iSleep и др. Сред различните видове възглавници, впечатление правят тези с мемори пяна на Magniflex, а така също и тези на Bellanotte, Technogel. В сайта се продават дори и възглавници на Dormia.

Подматрачните рамки в Brava.bg са представени от марките Нани, Росмари, Тед, Paradise. Спално бельо – в Brava се предлагат предимно качествени маркови продукти на NAF NAF, Mexx, Esprit, MELLI MELLO и др. Има отделна секция за продукти за сън за бебето и детето, както и за още аксесоари за матраци.

Brava.bg имат и страница във Facebook, на която редовно информират своите приятели и фенове за своите акции и промоции.

Това са адресите на физическите им магазини:

кв. Студентски град, ул. Професор Александър Фол 2, 1700 София,
кв. Хиподрума, ул. Найден Геров 6, 1612 София,
кв. Люлин 6, ул. Джавахарлал Неру 29, 1324 София,
ул. Екзарх Йосиф I 32, 3702 Видин,
бул. Демокрация, бл. 128, 8001 Бургас,
ж.к. Меден Рудник, бл. 381, 8011 Бургас,
Складова база, ул. Одрин 116, 8000 Бургас,
ул. Ал. Стамболийски 8, 8500 Айтос

Смятам да спра до тук и да оставя на вас да разгледате сайта и да добиете лично впечатление за него. Като първи опит, едва ли се е получило супер, но се надявам със следващите, нещата да станат още по-добре.

Подобни публикации: